Gabi Bădălău, reacție exclusivă la Știrile Antena Stars, după ce s-a spus că are mașina sechestrată de DIICOT!

 

Omul de afaceri a comentat informația potrivit căreia bolidul său ar fi fost sechestrat de autorități.

În media a apărut informația că bolidul de 300.000 de euro al lui Gabi Bădălău ar fi fost sechestrat de procurorii DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri. Cum s-ar fi petrecut lucrurile? Afaceristul a vrut să vândă mașina unui piteștean, care a testat-o, dar a fost oprit de poliție și surprins cu substanțe interzise.

Gabi Bădălău a intervenit la Știrile Antena Stars și a comentat astfel informația: „Nu am nicio legătură cu niciun dosar legat de droguri... Nu am mașina sechestrată. O am... și mă bucur de ea”.

Tot la Antena Stars, Gabi Bădălău a mărturisit că va continua să lupte pentru creșterea, educația și liniștea copiilor săi, indiferent de circumstanțe.

„În primul rând, eu lupt pentru creșterea, educația și liniștea copiilor mei până în pânzele albe, eu sunt convins de lucrul ăsta. Copiii mei, eu sunt convins că sunt afectați lângâ ea. Eu sunt convins că lângă mine și lângă familia mea au un viitor mai bun. Copiii nu vor să plece de la noi, chiar dacă la ea stau 14 zile, la mine stau 2. În alea două zile nu mai vor să plece. Duminica, când trebuie să îi duc acasă: „Tati, nu vreau”. (...) Îmi dau foarte multe explicații, multe dintre ele sunt foarte sensibile și nu vreau să intru în subiectul ăsta. Eu îmi doresc copiii să aibă ambii părinți lângă ei”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest