Gabi Bădălău regretă divorțul de Claudia Pătrășcanu? Mesajul care a ridicat semne de întrebare!

 

De când au anunțat că urmează să divorțeze, au ieșit la iveală detalii șocante din mariajul lui Gabi Badălău cu Claudia Pătrășcanu. Violențe domestice, agresiuni psihice și infidelități - sunt doar câteva dintre amănuntele uluitoare de care a aflat toată lumea. Și chiar dacă se afla într-un proces de divorț cu scântei, fostul soț al artistei pare că regretă separarea de mama copiilor săi!  

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au format, în aparență, cel mai solid și armonios cuplu din showbiz-ul autohton. Dar totul a fost doar de fațadă, iar detaliile care au fost făcute publice, din interiorul mariajului lor, a demonstrat faptul că relația dintre ei a fost una toxică și bazată pe violențe.

În urmă cu puțin timp, mama Claudiei Pătrășcanu a dezvăluit că în mariajul celor doi existau certuri și scandaluri zilnice, iar unul dintre episoadele marcante la care a fost părtașă, a fost chiar în ziua de Paște, când Bădălău a agresat-o pe fiica ei fizic, după ce aceasta l-a prins în timp ce vorbea cu amanta la telefon.

„În ziua de Paşti, eu eram jos în bucătărie şi am auzit când a zis: << Mamă, dă în mine!>> Şi atunci am urcat repede, vă daţi seama, când l-am văzut, el o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart uşa de la dormitor, eu m-am băgat între ei, adică i-am despărţit, el era cu copilul în braţe, cu Gabriel, şi o înjura şi o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese, comunica cu amanta pe Whatsapp.”, a spus mama artistei.

Gabi Bădălău regretă divorțul de Claudia Pătrășcanu?

După sumedeniile de acuzații care i s-au adus, Gabi Bădălău a încercat să păstreze imaginea de bărbat deloc afectat de situația în care se află cu mama copiilor săi, încercând prin orice mijloace să își păstreze calmul.

Însă ultimul mesaj pe care l-a scris pe contul său de socializare a dat de înțeles că este mai vulnerabil ca niciodată în lupta cu Claudia Păstrășcanu și chiar regretă divorțul de femeia care i-a fost alaturi atâția ani.

”Dacă simți că pierzi totul, amintește-ți că și copacii își pierd frunzele în fiecare an, dar rămân drepți și așteaptă să vină zilele bune”, a scris Gabi Bădălău pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest