Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale în scandalul cu Claudia Pătrășcanu: ”Mă amenință și mă șantajează”

 

Rodica Bădălău a dat-o în judecată pe fosta noră pentru prejudiciu de imagine. Fiul ei a spus ce s-a întâmplat.

Gabi Bădălău a făcut o serie de declarații exclusive cu privire la ultimul scandal în care e implicată mama sa și fosta soție, Claudia Pătrășcanu. Afaceristul susține că artista a ascuns gadgeturi între hainele copiilor, a înregistrat discuții private din casa familiei Bădălău, iar acum l-ar șantaja.

„Acum vreo șase luni, Claudia a început să-mi dea anumite mesaje vocale în care erau niște înregistrări cu mine, mama și tata, discuții private din casă. Ea mă amenința și șantaja cu acele înregistrări. Deși nu avea nimic de ascuns sau de ferit cu înregistrările pe care, cred că ea le făcuse în casă la noi cu ajutorul unor gadgeturi pe care le punea printre hăinuțele copiilor sau prin bagaje atunci când luam copiii la mine”, a declarat Gabi Bădălău la Știrile Antena Stars.

Omul de afaceri a mai precizat: „La o scurtă perioadă de timp, după ce mi-a dat acele înregistrări, le-a postat pe Facebook și este de notorietate pentru că au fost preluate. Noi ne-am dus la poliție pentru că nu este normal și legal ca cineva să înregistreze în casă, mai mult de atât să facă și publice acele mesaje. Eu nu am dialog cu ea. Au întrebat-o cei de la poliție cum a făcut rost de ele. A pus niște gadgeturi în bagajele copiilor. Procedura este ca cei de la poliție să afle adevărul și sunt mai multe cazuri, ori să-i dea amendă penală, ori administrativă sau începerea urmăririi penale. Atât timp cât dosarul s-a dus în instanță înseamnă că domnii de acolo au avut niște probe concrete”.

 

Gabi Bădălău o susține pe mama sa cu privire la plângerea pe care a făcut-o împotriva Claudiei Pătrășcanu. „Un al doilea episod, nu știu dacă știți, dar se va afla. Un an de zile m-a amenințat cu anumite mail-uri. Mi-a spart mail-ul meu și al unei societăți la care sunt administrator. Mi-a dat niște date fiscale, date contabile.100% a fost ea. Am acționat legal, am fost la poliție, am pus toate dovezile, iar cei de la poliție să-și facă treaba. Nu vreau să mai discut, am răspuns punctual la detaliile despre proces. (nr. mama) Pentru că ne-a înregistrat în casă și a făcut publice în spațiul public. Nu știu ce articol din lege este, cu siguranță îl găsiți. Nu mă interesează ce a spus, nu comentez declarațiile Claudiei. Să se liniștească ea. De cinci ani, noi, mă refer și la copii, trăim într-un circ, într-un scandal aproape săptămânal. Eu am încercat toate variantele omenești doar de dragul copiilor. Nu pot sta cu mâinile în sân, cât ea mă amenință și șantajează”, a mai spus Gabi Bădălău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest