Gabi Bădălău și Daniela Crudu, împreună în vacanță! Cum s-au dat de gol că ar fi într-o relație/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

În timp ce Claudia Pătrășcanu încearcă cu toate armele să obțină divorțul de Gabi Bădălău, milionarul se distrează pe litoral cu nimeni alta decât Daniela Crudu. Să formeze cei doi cel mai nou cuplu din showbiz?

Gabi Bădălău a decis că are nevoie de puțină relaxare, după lupta acerbă pe care o tot are cu Claudia Pătrășcanu atât pentru custodia celor doi copii, cât și pentru partaj. Iar pentru că a vrut să se bucure de temperaturile ridicate de afară și de apa caldă a mării, afaceristul a plecat fără să stea pe gânduri. Însă nu singurel, ci însoțit de fosta asistentă TV, Daniela Crudu.

Da, da! Ați citit foarte bine. Gabi Bădălău și Daniela Crudu par a forma unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Iar ce ne facem să credem asta, este seria de imagini pe care atât el, cât și ea le-au postat.

Cum s-au dat de gol

Cruduța a publicat o imagine cu ea într-un costum de baie și în timp ce dansa la bordului unui yacht, iar Gabi Badălău a postat doar o fotografie în care se vede exact același peisaj de care se bucura și fosta asistentă TV. Coincidență sau nu, rămâne de văzut!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest