Gabi Bădălău vrea copiii! ”Sunt convins că au un viitor mai bun lângă mine”

 

Afaceristul este decis să lupte cât poate de tare pentru a obține custodia celor doi copii pe care-i are împreună cu Claudia Pătrășcanu.

 

Gabi Bădălău continuă războiul cu Claudia Pătrășcanu, iar de această dată afaceristul are o miză foarte mare: el își dorește să aibă custodia celor doi copii ai cuplului, convins fiind că aceștia vor avea un viitor mai bun dacă sunt în preajma lui și nu a fostei soții. La știrile Antena Stars, iubitul Biancăi Drăgușanu a explicat care sunt și motivele pentru care crede acest lucru.

 

„M-am săturat să tac și să nu lupt. Eu sunt convins că copiii mei au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea și atunci o să fac tot ce ține de mine, ca să le fie bine copiilor mei. Eu nu vreau să iau nimic, vreau doar să fac tot ce ține de mine pentru binele, viitorul, creșterea, educația copiilor mei. Uitați-vă ce comportament are, cum se poartă Claudia în preajma copiilor, cât îi expune Claudia pe acești copii de cinci ani. Nu-s destule motive?”, a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars

 

Gabi Bădălău a adăugat: „Trauma prin care trec acești copii...Ea are un dosar și pentru alienare parientală. Eu nu am vrut până acum nici să îi iau copiii, eu am fost implicat în creșterea lor și vreau în continuare. Nu vreau să îi iau copiii, vreau doar să se liniștească, dar dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest