Gabi Cristea şi Tavi Clonda îşi botează fetiţa! "O să avem aproape 150 de invitaţi"

 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda fac ultimele pregătiri pentru botezul prinţesei lor. Cei doi stabilit data în care va fi creştinată micuţa Victoria.

"Am stabilit data, pe 14 Aprilie, la o săptămână după Paşte, cam aşa se orientează oamenii. Am lăsat totul pe ultima sută de metri, dar de astăzi trebuie să ne apucăm, am anunţat doar apropiaţii. Trebuie să facem şi noi invitaţii, avem nevoie de o grămadă de lucruri, dar e frumos. Am găsit o sală deja, suntem în discuţii aproape finalizate cu sala de evenimente, trupă avem! Eu cânt invitaţilor mei, am şi o trupă bună. Am pregătit câteva surprize, câţiva artişti. O să avem aproape 150 de invitaţi, dacă nu, mai mult. Gabriela s-a gândit la tema botezului, eu am fost de acord cu ea! Culoarea mov o să predomine. Suntem foarte bucuroşi şi ne trăim visul. Eu cred că o să am emoţii atunci, când o să ajungem la biserică. O să vorbim cu preotul, noi dorim cu puţină apă pe creştet la cristelniţă. " a declarat Tavi Clonda. Toate detaliile şi declaraţiile le vezi în video de mai jos.

Sursa foto: Instagram

Citeşte şi: Clonda și Gabriela Cristea au stabilit data botezului: ”Gabriela se ocupă de organizare”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate