Gabi Enache, mesaj emoționant pentru soția sa, de ziua ei de naștere! Lena a izbucnit în lacrimi!

 

După ce au fost nevoiți sa stea despărțiți, Gabi Enache spune adevărul despre relația lui cu Lena. Distanța l-a făcut să își dea seama de lucrurile pe care poate că nu le realizase până acum. Iar după ce a spus ce simte, blonda nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi!

Lena și Gabi Enache trăiesc o poveste de dragoste intensă cu sentimente și emoții din plin, dar totodată destul de greu încercata. Însă în ciuda tuturor problemelor și obstacolelor ce le-au stat în cale, cei doi luptă pentru iubirea lor și arată acest lucru.

De curând, a fost ziua de naștere a Lenei iar soțul său nu a putut fi alături de ea. Sportivul este plecat în Kazahstan, pentru că a semnat cu o echipă de acolo, dar bineînțeles că nu a uitat de ziua de naștere a Lenei. Gabi i-a trimis soției sale un mesaj de dragoste emoționant, prin care i-a arătat, din nou, tot ce simte pentru ea.

„Știi... am simțit, am trăit, trăiesc și voi trăi ceva ce poate unii nu întâlnesc într-o viață. Cea mai mare iubire pe care credeam că nu o voi putea descoperi la mine. Tu m-ai făcut să o descopăr prin lucruri mici, dar semnificative, prin iubirea pe care am simțit-o față de mine, prin dedicarea pentru familia noastră. Avem cea mai mare dovada a iubirii noastre sincere: Edan. Dumnezeu ne-a dat să avem o poveste nemaiîntâlnită de dragoste. La mulți ani sănătoși și îmi doresc ca toată viața să ne iubim ca și cum ar fi ultima zi. Te iubesc!” a scris Gabi Enache.

Cu lacrimi în ochi, Lena i-a răspuns soțului său, printr-un mesaj scurt, dar foarte emoționant. „M-ai făcut să plâng! Cele mai emoționante cuvinte. Te iubesc!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest