Gabi Lunca a fost înmormântată cu alai, în ciuda restricțiilor! Imagini exclusive de la ceremonie! VIDEO

 

Gabi Luncă a fost înmormântată în cursul zilei de astăzi, marți, 6 aprilie 2021. Trupul neînsuflețit al interpretei de muzică lăutărească a fost așezat în locul soțului ei, după ce acesta a fost deshumat, fiind ultima dorință pe care artista avut-o înainte să moară.

Vestea că Gabi Luncă a fost răpusă de noul coronavirus a picat ca o bombă atât în rândul apropiaților ei, cât și în rândul celor care o apreciau și o iubeau pentru talentul său artistic. Interpreta de muzică lăutărească a murit la vârsta de 82 de ani din cauza complicațiilor cauzate de infectarea cu noul coronavirus.

Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum de foarte multe persoane care au venit să își ia la revedere pentru ultima dată de la ea. Artista a fost înmormântată la cimitirul Dămăoaia, în locul soțului ei, după ce fiicele vedetei i-au îndeplinit ultima dorință.

Prezenți la ceremonia de înmormântare, paparazzii Spynews.ro au surprins imagini în exclusivitate de la ceremonie.

Vă reamintim că Gabi Luncă a murit după două săptămâni în care s-a luptat din greu cu COVID-19. Artista a fost internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov, București, iar în ciuda eforturilor supraomenești ale medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru artistă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest