Gabi Luncă, sfaturi pentru Oana Zăvoranu: "Îi trebuie un control. Să meargă la un medic!"

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu nu e singură în greaua încercare prin care trece! Suferinţa ei a impresionat mulţi oameni, care i-au sărit în ajutor. Gabi Luncă i-a dat câteva sfaturi pentru ca durerea să nu mai fie atât de mare.

Suferinţa şi lacrimile Oanei Zăvoranu au înduioşat-o pe Gabi Luncă. Doamna muzicii lăutăreşti o învaţă pe Oana ce să facă pentru a trece peste momentele critice.

"Să iasă afară, să fie între prieteni, să meargă la un medic. Nu e uşor prin ce a trecut. E într-adevăr o tragedie. E dărâmată. Noi trebuie să o ajutăm. Să o ţinem aproape de noi, de fiecare,"
a spus Gabi Luncă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Gabi Luncă spune că Oana are nevoie de ajutor.

"Îi trebuie un control. Să meargă la un medic. Total, general, adică să-i facă un control general şi să-şi vadă de sănătatea ei şi celelalte cum vin, vin, dar să fie ea tare," a mai spus cântăreaţa.

Marea artistă nu e de-acord cu cei care au criticat-o pe Oana.

"Nu putem să dăm cu piatra în ea după ce că e căzută, cum este. Noi trebuie să fim. Chiar am rugat toată ţara, care văd şi au un pic de milă de ea, să nu dăm cu pietre în ea, s-o sprijinim. Să o ajutăm să iasă din necazul ăsta şi să îi spunem să nu mai apeleze la atâtea medicamente, că astea nu sunt bune," a adăugat Gabi Luncă.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest