Gabi Popescu, preocupat de grija câinilor vagabonzi, a uitat să se îmbrace corespunzător pentru cumpărături/ VIDEO

 

Un celebru fotbalist a fost surprins de paparazzii Spynews.ro așa cum nu l-am mai văzut niciodată. Gabi Popescu, căci despre el este vorba, nu a mai ținut cont de nimic și a ieșit la cumpărături, așa cum îl vede doar Crina Abrudan, acasă.

Soțul Crinei Abrudan, cu siguranță, „nu dă moda” în materie de vestimentație pentru cumpărături, iar imaginile surprinse de cei mai vigilenți paparazzii din România ne cam demonstrează acest lucru. Fostul mare fotbalist a ieșit să se aprovizioneze pentru izolare, dintr-un supermarket, îmbrăcat într-o pantaloni scurți, o jachetă și... șlapi.

După ce a petrecut mai multe minute bune în magazin, Gabi Popescu a ieșit cu câteva plase pline de bunătăți. Este de apreciat faptul că soțul Crinei Abrudan a respectat, întru totul, sfatul autoritaților și din „outfit-ul” lui nu au lipsit mănușile și masca de protectie.

Dar asta nu este to! Ce ne-a atras atenția, în mod plăcut, a fost gestul pe care l-a făcut Gabi Popescu după ce și-a lăsat cumpărăturile în mașină. Printre produsele achiziționate, fostul fotbalist a avut și o pungă de mâncare de căței. Iar pentru că printre mașinile parcate a sesizat un cățel vagabond, soțul Crine Abrudan nu a stat nicio clipă pe gânduri și l-a hrănit.

Chiar daca patrupedul nu a mâncat, Gabi Popescu a proptit săculetul cu mâncare lângă un stâlp, în speranța, că ulterior cățelul se va bucura de hrana lăsată.

După ce a terminat toată treaba, a urcat la volanul bolidului său și s-a îndreptat spre locuință. Cu siguranță, soțul Crinei Abrudan este un exemplu demn de urmat din toate punctele de vedere, iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest