Gabi Tamaș, decizie de ultim moment! Cu cine a semnat în ziua în care a rămas liber de contract

 

Gabi Tamaș a luat o decizie de ultim moment, după ce a anunțat că nu mai are contract cu Astra. Celebrul fotbalist a dat marea veste chiar după remiza Astrei cu Gaz Metan.

Gabi Tamaș este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România, dar și unul dintre cei mai bine cotați. Și chiar dacă performanțele lui sportive sunt unele de-a dreptul remarcabile, nu puține au fost dățile în care fundașul s-a aflat pe primele pagini ale tabloidelor din cauza problemelor cu alcoolul pe care le-a avut.  

S-a înțeles cu Astra

Potrivit spuselor lui Bogdan Andone,  Gabi Tamaș este dispus să continue la Astra până la finele acestui sezon. Mai mult decât atât, există și posibilitatea ca fundașul central să semneze și pentru sezonul viitor, însă decizia va fi luată doar după ultimele meciuri din Liga 1, scrie telekomsport.ro.

După ce contractul cu Astra a lui Gabi Tamaș a expirat luni, Bogdan Andone a declarat în cadrul emisiunii Sport Report că a ajuns la un acord cu fotbalistul pentru a prelungi contractul.

"Cu Gabi chiar azi am vorbit, a vorbit şi cu Dani Coman, iar în principiu au fost de acord cu o prelungire până la finalul sezonului. În vară vor discuta despre prelungirea şi pentru sezonul următor sau nu, în funcţie şi de ce se întâmplă pe finalul sezonului. Îmi doresc ca Gabi Tamaş să continue"a declarat antrenorul Astrei în cadrul emisiunii Sport Report. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest