Gabriel Cotabiță, amănunte din intimitatea mariajului cu soția mai tânără cu 30 de ani: „Pricepută în tot ce face”

 

Gabriel Cotabiță a dat tot din casă! Artistul a vorbit deschis despre mariajul cu soția mai tânără cu 30 de ani, dar și despre momentele grele prin care au trecut împreună.

Gabriel Cotabiță este îndrăgostit până peste cap de femeia care a decis să îi fie alături și la bine și la greu, de mai bine de patru ani. Artistul a dezvăluit că în momentul în care a fost la un pas de moarte din cauza unui accident vascular cerebral, Alina nu a lipsit nicio clipă de lângă el și i-a fost cel mai mare sprijin.

În ciuda diferenței de vârstă, interpretul și soția sa au reușit să le demonstreze tuturor că nu contează nimic atunci când există dragoste adevărată. Astfel că s-au făcut deja patru ani de când Gabriel Cotabiță și Alina sunt împreună cu acte în regulă.

”Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, spunea solistul, pentru revista ”Taifasuri”, în urmă cu câțiva ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest