Gabriel Cotabiţă, din nou tată? Artistul a pus capăt speculaţiilor!

 

S-a tot speculat că Gabriel Cotabiţă îşi mai doreşte un copil... Ca să închidă gura lumii, artistul a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars despre posibilitatea de a deveni din nou tătic.

"Să fiu din nou eu tată, a nu, exclus! Pot sa spun un singur lucru. Exclus. Sunt şi bunic de două ori, nu a născut încă dar urmează, e pe vine. Tot băiat va fi, doar eu am născut fete... Ele fac băieţi! Eu nu fac parte din categoria celor care se bat cu pumnul în piept. Sunt departe de mine, au programul diferit de al meu şi ne vedem din când în când şi de fiecare dată, îţi dai seama că bunicul e cel care aduce jucăriile multe, ca să îl ţină minte", a mărturisit starul.

Lupta dintre viaţă şi moarte pe care a dus-o l-a făcut pe artist să înveţe să se schimbe. Cu toate astea, el crede că tot ceea ce s-a întâmplat, a meritat, aşa cum şi salvarea a venit.

"De când mi-am revenit, da, nu am mai transpirat. Pe vremea aia era o problemă, acum transpir ca orice om normal. Nu mai e cum era înainte, că dacă era aşa, nu mai stăteai de vorbă cu mine că eram ud tot. Acum e o transpiraţie normală... emoţie şi bucuria de a cânta. Eu sunt convins că ce mi s-a întâmplat, trebuia să mi se întâmple. Meritam să mi se întâmple, de aceea, dacă se întâmpla să fiu scos din peisaj, eram scos din peisaj. Pentru mine a fost o lecţie, eu am învăţat din lecţia asta. Viaţa mea s-a schimbat din toate punctele de vedere şi ceea ce e pentru mine cel mai important, percepţia faţă de cei din jur s-a schimbat. Cred că am devenit mai înţelept, mai liniştit, mai calm, mult mai liniştit. Marele noroc al meu este că fetele m-au păzit şi am fost apărat cât s-a putut de mult de toate răutăţile pe care unii au încercat să le aducă asupra mea şi acesta este motivul pentru care eu am descoperit ce fete minunate am", a mărturisit Gabriel Cotabiţă. 

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă la spital pe 8 mai 2015, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat videoclipul "O zi liniştită".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest