Gabriel Cotabiță, internat din nou în spital. Prezenta simptome de AVC

 


La 6 ani după ce a fost la un pas de moarte și și-a revenit ca prin minune, Gabriel Cotabiță a ajuns din nou la spital, săptămâna trecută, prezentând simptome îngrijorătoare. Iată ce diagnostic i-au pus medicii artistului!

 Gabriel Cotabiță a fost internat săptămâna trecută în spital de către soție și fetele lui, după ce a prezentat simptome îngrijorătoare. Conform apropiaților, artistul nu se mai putea ține pe picioare și a avut nevoie de ajutor medical. În vara lui 2015, Gabriel Cotabiţă a primit o nouă şansă la viaţă. Artistul a suferit atunci un accident vascular şi doar printr-o minune a scăpat cu viaţă, medicii fiind extrem de rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Mai mult, la începutul acestui an el a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, însă a trecut cu bine peste boală.

După ce, în urmă cu 6 ani, a suferit un atac cerebral în urma căruia a primit puține șanse de supraviețuire, dar s-a recuperat în mod miraculos, dupămulte luni de spitalizare, Gabriel Cotabiță a ajuns din nou la spital, existând temeri mari în privința diagnosticului. Conform apropiaților, artistul prezenta simptome de AVC, fiind transportat de urgență la spital. Din fericire, acum starea sa de sănătate este bună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest