Gabriel Dorobanțu, luptă cruntă pentru viața lui, după ce a fost infectat cu noul coronavirus: „A fost extrem de greu!”

 

Gabriel Dorobanțu se numără printre artiștii care au dus o luptă cruntă pentru viața lor, din cauza infectării cu noul coronavirus. În exclusivitate pentru Antena Stars, celebrul cântăreț ne-a povestit în detaliu despre cea pe care a numit-o „cea mai grea experiență din viața lui”.

Gabriel Dorobanțu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu mai bine de o săptămână. Perioada în care a fost infectat cu COVID-19 a fost pentru artistul în vârstă de 67 de ani una dintre cele mai mari cumpene pe care a trebuit să le depășáscă.

Cântărețul ne-a dezvăluit că nu a fost internat în spital, însă a fost nevoit să stea cu un aparat de oxigen la gură pentru a putea respira. Cât despre recuperare, Gabriel Dorobanțu a mărturisit că este extrem de grea, dat fiind că este vorba de respirație, însă este optimist că totul va reveni la normal.  

„Saturatia de oxigen a fost de 60 atunci cand a venit salvarea. Am stat cu aparat de oxigen la gura o saptamana si recuperarea se face greu epntru că este vorba de respirație, de plămâni. În avans am făcut temperatură și pentru că timp de o săptămână am făcut tratament acasă,

În a 9-a zi am început să mă simt mai bine. A fost cea mai grea experiență din viața mea. Pentru că este rău să vezi că ești în afara lumii. A fost un moment teribil. Nu mai vreau să trăiesc asta niciodată.”, ne-a dezvăluit Gabriel Dorobanțu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest