Gabriel Duțu, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată! "În general, mie îmi plac tipele" Urmăriți astăzi "Refresh by Oana Turcu"

 

Actorul Gabriel Duțu este invitatul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", astăzi, de la ora 16.00, la Antena Stars. Gabriel a povestit despre viața lui personală, despre călătoria în America, dar și despre motivele pentru care s-a întors în țară. 

"În America este un altfel de a gândi. Ei nu consideră că dacă stai acasă, te odihnești, ci că pierzi 100 de euro. Când le arăt pe Google poze cu mine și activitatea mea de aici, americanii nu înțeleg ce caut eu acolo. M-am întors în România pentru a discuta despre un contract de televiziune. Româncele în America... nu vreau să fiu rău, o să spun în general că femeile se descurcă ușor. Așa este sistemul, favorizează femeia și copilul. Nu m-am întors pentru soția mea. Este genul, pe care pot să o las într-o sută de bărbați. Aș vrea să străbat America pe motor, americanii au spus că sunt nebun, că există avioane. Cea mai bună prietenă te scapă de belele (de soț). (...) În general, mie îmi plac tipele. Nu am făcut niciodată nimic. Asta știe soția mea. Că orice ar fi, eu nu am făcut niciodată nimic," a declarat Gabriel Duțu, la "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Pentru întreaga povesteste a lui Gabriel Duțu, vă invităm să urmăriți "Refresh by Oana Turcu", astăzi, de la ora 16:00, pe Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest