Gabriel Enache s-a întors, de urgență, în România! Lena a povestit cu ochii în lacrimi ce s-a întâmplat/ VIDEO

 

Gabriel Enache s-a întors în România după ce mai bine de cinci luni a fost plecat departe de casă. În cadrul emisiunii „Cool Summer Nights”, Lena a dezvăluit cu ochii în lacrimi care a fost motivul deciziei partenerului său și cum s-a derulat întâlnirea.

Mijlocașul Gabriel Enache a decis să se întoarcă pe meleagurile natale și și-a reziliat contractul cu echipa Kyzylzhar din prima ligă a Kazahstanului. Internaționanlul român a dezvăluit pentru prosport.ro că perioada petrecută în pandemie departe de casă l-a afectat mai mult decât credea, motiv pentru care a decis să se reîntoarcă alături de Lena și de copilul său.

Lena ne-a povestit cu ochii în lacrimi că decizia soțului său de a se întoarce acasă a luat-o prin surprindere, iar Gabi Enache a anunțat-o cu doar câteva ore înainte.    

„Duminică eram la nunta celei mai bune prietene la Reșița și mi-a spus să îi cumpăr bilet că mâine vine acasă. A fost ceva spontan și m-am bucurat foarte tare. Am stat foarte puțin la nunta prietenei mele, ca să îl întâmpin frumos pe iubitul meu.” a spus Lena.

Mai mult de atât, dat fiind că a trecut o perioadă destul de lungă de când nu s-au mai văzut față în față, Lena a dezvăluit că atât ea, cât și el au fost extrem de emoționați în momentul revederii.

„Am avut emoții amândoi și nevăzându-ne de atâta timp a fost o chestie faină. A fost destul de greu și mă consum și fizic și energetic, dar de acum va fi mult mai ușor. Mă bucur și sunt mândră de mine că am făcut față.” a mai dezvăluit Lena.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest