Gabriel Oprea Jr. și aleasa inimii s-au cununat religios în propria sufragerie! Imagini de la evenimentul atipic!

 
+6 click pentru
galerie

Gabriel Oprea Jr. și aleasa inimii s-au cununat religios. Evenimentul a fost unul total ieșit din comun. Ce decizie surprinzătoare au luat ca să respecte rigorile impuse de pandemie?

Gabriel Oprea jr. trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Davida. Cei doi au ales să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, iar nunta a surprins pe toată lumea pentru că a fost una atipică.

Gabriel și Davida au decis să se căsătorească în cursul săptămânii, luni, pe 30 iulie. Mai mult decât atât ceremonia a avut loc acasă, în sufragerie, unde cei doi au chemat un preot pentru a oficializa slujba.

Deși evenimentul a avut loc acasă, a fost unul cu fast, așa cum se aștepta toată lumea. Iar din cauza restricțiilor au fost prezente foarte puține persoane. Cei doi au avut alături, într-o zi așa specială, doar familia și câțiva apropiați.

Davida a ales să poarte o rochie de mireasă simplă, nu foarte lungă, doar până la glenze, iar voalul a decis să îl înlocuiască cu o voaletă elegantă care i-a venit foarte bine. Machiajul miresei a fost unul simplu, pata de culoare fiind rujul roșu. Gabriel Oprea Jr. a purtat un costum obișnuit de ginere, iar la gât un papion. Nici invitații nu au îmbrăcat ținute extravagante. Rochiile femeilor au fost simple, de vară, dar atent alese.

Cu toate că evenimentul a fost unul simplu, detaliile sunt cele care fac diferența. Verighetele au ieșit în evidență, iar asta pentru că au fost extrem de scumpe. Cei doi au scos din buzunare în jur de 7.000 de euro pentru acestea, iar inelul de logodnă a fost cumpărat de la un brand celebru de bijuterii și a costat peste 5.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest