Gabriel Tamaş, aproape de revenirea în Liga 1! Un club important din ţară îl vrea: „Da, este adevărat” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Dispariţia lui Gabriel Tamaş a provocat vâlvătaie în lumea sportului. Dar s-a aflat şi motivul pentru care a absentat din cantonamentul celor de la Hapoel Haifa. Se pare că fundaşul şi-ar dori să se întoarcă în ţară, iar o fostă campioană a României este dispusă să îi acorde ajutor.

Într-un interviu, oferit în exclusivitate pentru Dani Coman, actualmente preşedintele celor de la Astra Giurgiu, a vorbit despre interesul pentru fundaşul de la Hapoel Haifa, pentru a fi transferat în echipa antrenată de Dan Alexa, însă numai dacă îndeplineşte anumite criterii.

"Oricine îşi doreşte să aibă un jucător precum Gabi Tamaş. Deocamdată el este sub contract cu cei din Israel şi n-ar fi corect să negociez cu el. Dacă va fi jucător liber, da, ne interesează jucătorul Gabi Tamaş. Nu ne interesează viaţa lui personală. Mă intereseză să vină, să se antreneze şi să ajute echipa, dacă va fi să fie. Mă bucur de respectul jucătorilor, implicit al lui Gabi Tamaş. Dacă va fi jucătorul nostru, nu se vor întâmpla astfel de lucruri, sau îmi place să cred acest lucru", a spus fostul internaţional, Dani Coman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest