Gabriel Tamaş, sancţionat grav după ce a comis-o din nou. Patronul lui Hapoel Haifa i-a impus condiţii dure VIDEO

 

Gabriel Tamaş a comis-o din nou. Fotbalistul l-a enervat atât de tare pe patronul echipei din Israel, încât acesta este decis să nu-i mai prelungească contractul! Românul susţine că însă că a găsit soluţia salvatoare!

Problemele se ţin scai de Gabriel Tamaş. Sportivul credea ca va scăpa nepedepsit după scandalurile provocate în ultima vreme, dar patronul clubului Hapoel Haifa nu a mai vrut sa îi tolereze comportamentul, aşa că a decis o sancţiune usturătoare pentru fotbalist.

Patronul echipei din Israel era decis să nu îi mai prelungească contractul, dar iată că cei doi au ajuns la un consens, iar Gabriel Tamaş va rămâne în echipă pentru al treilea sezon. Nu ştim dacă aici ar funcţiona vorba „tot răul spre bine”, deoarece sportivului i se va reduce salariul în următoarele cinci luni cu câte 5000 de euro lunar.

Gabriel Tamaş, cu toate acestea, va primi bonusurile şi primele aferente sezonului recent încheiat, iar clubul Hapoel Haifa trebuie să plătească toate cheltuielile de judecată. Clubul a schimbat mai multe clauze din contractul acestuia, în urma cărora i-au micşorat salariul. Chiar dacă fundaşul nu a fost de acord, iniţial, iată că pâna la urmă au ajuns la o înţelegere.

”Patronul Hapoel Haifa, Yoav Katz, şi jucătorul Gabriel Tamaş au ajuns la un acord pentru ca fotbalistul să rămână pentru al treilea sezon la club”, au transmis reprezentanţii clubului Hapoel Haifa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest