Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce mesaj a postat vedeta încă de la primele ore ale dimineții: „Am înjurat de toți...”

 


Gabriela Cristea se simte adesea depășită de toate îndatoririle pe care le are, atât cele care țin de casă și viața de familie, cât și cele legate de carieră. 

Gabriela Cristea a avut o perioadă aglomerată în ultima vreme, iar în această dimineață vedeta a simțit că a ajuns la capătul puterilor. Nu îi este ușor să se descurce cu toate responsabilitățile, atât cele de mămică, cât și cele ce țin de carieră. Încă de la primele ore ale dimineții vedeta a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram. 

Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor că fetițele ei s-au trezit toată noaptea, iar ea nu a reușit să se odihnească mai deloc. În plus, dimineață a fost nevoită să le ducă pe cele două minunății la grădiniță, iar Victoria a plâns tot drumul. Gabriela spune că imediat ce a ajuns acasă s-a pus direct în pat pentru a recupera orele de somn pierdute. 


''Neata! Cum e ziua voastra? A mea e naspa...m-am trezit azi noapte de doua ori pentru fete si am dormit in trei paturi diferite. Cand a sunat telefonul la 07:30 am injurat de toti sfiintii si m-am ridicat din pat taras, mi-am tras pe mine primele haine gasite si m-am apucat sa imbrac fetele. Iris a fost ok, dar Victoria a fost maraita cat pentru toate zilele in care e minunata si a plans de cand am intrat la ea in camera si pana a intrat in usa gradinitei. Apropos, a trimis educatoarea acum niste poze cu clasa si ea rade cu gura pana la urechi...sa se stieeeee! Cand am iesit sa deschid poarta am descoperit vremea mirobolanta cu ceata si umezeala de faci asm si daca nu ai...si daca nu ai...si daca mai vreti, continui. Am treaba ca la balamuc, dar m-am intors acasa, mi-am pus din nou pijamaua si m-am bagat in pat. Mai fac treaba si mai tarziu!'', a scris Gabriela Cristea pe Instagram. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest