Gabriela Cristea are COVID-19. Cum se simte vedeta

 

 Gabriela Cristea are COVID-19. Prezentatoarea TV este ultima vedetă afectată de valul IV al pandemiei de coronvirus. Astfel, ea va lipsi de la cârma emisiunii Mireasa, capriciile iubirii, de la Antena Stars, cel puțin două săptămâni. Din fericire, ea nu a fost internată în spital pentru că a luat o formă ușoară a bolii. Gabriela Cristea este vacciată cu schema completă.

Momentan, Gabriela Cristea, diagnostocată cu COVID-19, se află la izolare, iar starea ei de sănătate nu este gravă. Acum este acasă, unde face și tratament de specialitate. De mențioat că vedeta este vaccinată cu schema completă, mai exact cu vaccinul Pfizer.

Pentru că are COVID-19, Gabriela Cristea nu mai poate fi, pentru o perioadă, gazda emisiunii Mireasa, capriciile iubirii. Emisiunea de la Antena Stars va fi prezentată de către o altă personalitate.

Dar în acest sens, producătorii emisiunii au luat în calcul mai multe nume. Toți telespectatorii vor afla acest lucru în această seară, în cadrul emisiunii Mireasa, capriciile iubirii, de la ora 19.30, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest