Gabriela Cristea, dezvăluiri picante! Cum a făcut-o Tavi Clonda să se îndrăgostească de el/ VIDEO

 

A fost dezamăgită şi credea că nu o să mai iubească niciodată atât de intens, dar viaţa a luat-o prin surprindere mai repede decât se aştepta. Gabriela Cristea a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars în care a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de Tavi Clonda, dar şi cum l-a cucerit!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. În prezent, cei doi sunt părinții a două fetițe minunate, însă până să îl cunoască pe tatăl fiicelor sale și pe bărbatul visurilor ei, prezentatoare TV a trecut printr-un mariaj eșuat, care a rănit-o extrem de tare.

Gabriela Cristea a povestit că l-a cunoscut pe Tavi Clonda exact în perioada divorțului său de Marcel Toade. Chiar dacă între cei doi a fost dragoste la prima vedere, vedeta a mărturisit că „nu prea îmi ardea mie de îndrăgosteală, aveam alte chestii pe cap” a dezvăluit prezentatoarea TV.

Însă după câteva discuții pe care le-a purtat cu cântărețul, lucrurile au început sa devină din ce în ce mai serioase între ei, iar povestea lor de dragoste a început imediat după ce Gabriela Cristea l-a invitat la film. „Începusem sa vorbim la telefon și să ne auzim mai des decât se aud doi colegi. Am fost la film, nu s-a întâmplat nimic. Dar de acolo au început lucrurile să evolueze mai rapid. După aceea am început să ne petrecem destul de mult timp împreună, până când ne-am ocupat tot timpul” a mai spus Gabriela.

Cum a cucerit-o Tavi

Momentul decisiv în care Gabriela Cristea a știut că Tavi Clonda va fi bărbatul alături de care va îmbătrâni a fost în momentul în care i-a prezentatoarea i-a mărturisit că își dorește o casă mare și o familie numeroasă.

„Eu m-am îndrăgostit iremediabil de Tavi atunci când într-o seară stăteam acasă și i-am spus că eu visez să îmi fac o casă mare și că îmi doresc să am mulți copii. Dar o spuneam așa, că nu mă gândeam că lucrurile vor evolua atât de rapid. Și el mi-a spus: „ca sa fiu sigur că toate lucrurile se vor aranja, eu voi plăti sistemul de securitate”. Și a ținut în mod special să se duca să îl plătească de la el de pe card. A plătit el factura, în mod special” a dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest