Gabriela Cristea, o gospodină desăvârșită: „O să-l pun ca piesă de muzeu”

 

Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit telespectatorilor Antena Stars o serie de ponturi ale rețetei de cozonaci.

Este cunoscut faptul că Gabriela Cristea iubește să gătească. Îndrăgita prezentatoare TV are această pasiune, iar la Știrile Antena Stars a dezvăluit o serie de secrete ale rețetei de cozonaci. Prezentatoarea de la
Mireasa este atât de încântată de prepararea dulciurilor încât vrea să facă o serie de cursuri profesioniste în Spania.

"Avem și coca gata. Acest malaxor, care este unul casnic, îl am de foarte multă vreme și toți cozonacii și toate testările, cu el s-au făcut. Cred că o să-l pun ca piesă de muzeu.

Un aluat este bine frământat când face bășicuțele astea. Înainte să fie gata laboratorul nostru am vrut să testez cum se fac cozonaii în regim profesional. Pentru că nu erau gata dospitoarele noastre mi-am improvizat dospitor acasă. (...) Ce înseamnă să faci dospitor, înseamnă să ai un cuptor în care să pui o cantitate destul de generoasă de apă fierbinte în cuptor, și se întâmplă niște aburi, se încinge cuptorul și imită foarte bine ideea de dospitor profesional. Pentru doamnele care poate vor să își dospească acasă cozonacii, acesta este un secret.", a spus Gabriela Cristea la Știrile Antena Stars.

Prezentatoarea TV a mai precizat: "Asta este o noutate. Doar noi facem acest gen de umplutură, mere caramelizate cu caramel sărat și cu nuci. (...) Încă o chestie pe care am învățat-o de curând, ca să îți iasă cozonacii egali, după ce i-ai pus în formă, îi presezi bine."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest