Gabriela Cristea, primele declarații după ce a suferit un atac de panică, din cauza izolării la domiciliu: „A fost destul de complicat”

 

După două luni de izolare la domiciliu, Gabriela Cristea a resimțit pe pielea ei efectele averse. Prezentatoarea a suferit un atac de panică, în momentul în care a vrut să meargă la cumpărături, în locul lui Tavi Clonda, iar contactată de reporterii Antena Stars, bruneta a vorbit, în exclusivitate, cu lux de amănunte, despre experiența trăită.

Gabriela Cristea s-a confruntat cu un episod de anxietate, cauzat de teama de a nu se infecta cu noul coronavirus, odată ce va ieși pe stradă, lucru pe care nu îl mai făcuse de mai bine de două luni. Vedeta a dezvăluit că toată starea a fost provocată de faptul că nu știa cum ar mai trebui să reacționeze în contextul actual, dat fiind că s-a izolat la domiciliu de când a fost adoptată starea de urgență în România.

„Un semi atac de panică, m-a luat cu amețeală. Am avut așa un moment de anxietate, dar mi-am revenit repede. Am ieșit a doua oară, dar a fost destul de complicat pentru că, na, m-am panicat pentru că nu știam cum stă treaba.” a spus Gabriela Cristea.

După episodul șocant, Gabriela Cristea și familia sa au ieșit la plimbare în Capitală, pentru a se putea reacomoda și din fericire, nu a mai avut nicio stare de anxietate.

“Între timp, astăzi am ieșit și în oraș, adica în București, că noi stăm în Corbeanca și am văzut că e mult mai ok decât paranoia noastră de acasă. M-am mai liniștit. Totul este ok și sunt convinsă că după 15 lucrurile nu vor fi atât de agresive pe cât par. Oricum, eu cred că cei care au stat până acum în casă vor avea reacții ca cele pe care le-am avut și eu, unii mai profunde, alții mai puțin, dar ideea este să nu dăm toți buluc, cum se zice “s-a spart ușa” și să ieșim cu toții pe stradă.” a mai spus vedeta pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest