Gabriela Cristea s-a pozat goală, în cadă! Cum arată vedeta după ce a slăbit dramatic/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea a scăpat de inhibiții și de... haine, pentru o sesiune foto, în cadă! Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere prin modul în care arată, după ce a topit un număr mare de kilograme!

Mamă a două fetițe minunate, Gabriela Cristea arată atât de bine, încât nici nu ai zice că a născut de două ori. Iar ultima ipostază în care s-a lăsat fotografiată, stă drept mărturie. Lipsită de inhibiții, vedeta s-a descotorosit de piesele vestimentare și s-a răsfățat cu o baie fierbinte plină de spumă și cu un pahar de vin.

Momentul a fost imortalizat, cel mai sigur, de soțul ei, Tavi Clonda și a fost publicat pe contul ei de socializare, unde a strâns sute de comentarii pozitive din partea admiratorilor care au sesizat cât de mult a slăbit vedeta în ultimul timp.

În ce constă dieta Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a decis să își schimbe complet stilul de viață, după ce corpul ei s-a modificat dramatic, din cauza celor două sarcini. Astfel că vedeta a reușit să topească aproximativ 14 kilograme, în câteva luni de la cea de-a doua naștere, iar de atunci numărul de kilograme pe cântar a tot scăzut.

La începutul anului, vedeta a dezvăluit pe contul său de socializare, în ce a costat dieta sa minune: „De când am născut, am slăbit vreo 14 kg, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga. Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”, a scris Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest