Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fugit în luna de miere! Primele imagini din destinaţia de fiţe VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au parte de momentele vieţii lor! După ce pe data de 24 august, cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, cei doi porumbei şi-au luat minunatele fetiţe şi au plecat într-o destinaţie de fiţe, pentru a se relaxa şi a-şi crea cele mai frumoase amintiri alături de cele mai importante persoane ale vieţii lor.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au luat tălpăşiţa şi au plecat, alături de fetiţele lor Victoria şi Iris pe litoralul românesc, acolo unde s-au relaxat şi s-au distrat ca o familia frumoasă ce formează. Pentru că întotdeauna îşi ţin admiratorii la curent cu tot ceea ce fac, cei doi au postat fotografii şi clipuri video pentru a le arăta tuturor cât de bine se simt unul în prezenţa celorlalţi şi cât de frumos ştiu să se distreze.

Printre activităţile de bază pe care le-au avut în cadrul vacanţei a fost înotul în piscină. Chiar într-un clip video postat de Gabriela Cristea pe pagina ei de instagram le-a arătat fanilor cum înoată şi cât de bine se simte. Aşa cum era normal, cei doi nu le-au neglijat deloc pe micuţele Victoria şi Iris. După ce s-au distrat la piscină, au pornit către plajă , acolo unde le-au răsfăţat pe cele două fetiţe la un loc de joacă în apropierea plajei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest