Gabriela Cristea și Tavi Clonda, de 8 ani împreună: „E ca o mică unire și pentru noi, pe micul ecran”

 

Cei doi soți vor colabora în cadrul noului sezon al emisiunii „Mireasa – Capriciiile Iubirii”.

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au una dintre cele mai frumoase căsnicii din showbiz-ul autohton. Cei doi soți sărbătoresc cei 8 ani de relație în cadrul emisiunii Mireasa-Capriciile Iubirii. În exclusivitate pentru Antena Stars, soțul prezentatoarei TV a rememorat cele mai frumoase momente trăite împreună.

 

„Nu știu dacă împlinim chiar astăzi 8 ani, 8 ani și ceva aș putea să spun de când ne-am cunoscut. Astăzi este o zi mare și pentru noi pentru că începe un nou sezon „Mireasă- Capriciile Iubirii” din care o să fac și eu parte. Și este o mică unire și pentru noi așa pe micul ecran. Aș începe cu momentele frumoase, nu știu să îl spun pe primul pentru că sunt foarte multe”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

 

Atât pentru Tavi, cât și pentru Gabriela apariția primului copil, a Victoriei, a însemnat unul dintre momentele senzaționale, pentru că au devenit părinți. Galant, Tavi Clonda a vorbit și despre ziua în care și-au jurat iubire veșnică: „Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre, a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba. Și evident și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci, când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă”.

 

Relația dintre cei doi pare a fi una idilică. Chestionat cu privire la cele mai grele momente peste care au trecut împreună, soțul Gabrielei Cristea susține că nu au întâmpinat prea multe dificultăți: „Cel mai greu, cel mai greu, nici nu știu. Nu au fost momente foarte grele. Adică în fiecare zi sunt probleme de rezolvat, dar ceva să mi aduc aminte. Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase. Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm. Nu mi-aș încărca memoria sa sufletul cu lucruri dureroase”, a mărturisit Tavi Clonda la Star News.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest