Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, părinţi de nota 10! Nu se despart de cele mici, nici atunci când vor să se răsfeţe VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda reprezintă întruchiparea perfectă a părinţilor responsabili. Chiar dacă aveau în plan să se răsfeţe, cei doi nu şi-au lăsat fetiţele acasă, nici măcar atunci, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost surprinşi în timp ce luau magazinele de lux, la rând, pentru o sesiune de shopping. Cu toate acestea, dacă altcineva şi-ar fi lăsat copiii acasă şi s-ar fi bucurat singuri de cumpărături, iată că nu e deloc cazul celor doi.

Bella Victoria Margot şi Iris au fost împreună cu părinţii lor, în centrul comercial. Aşezate în cărucioare pentru copii, micuţele nu au fost scăpate din ochi de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda nici măcar o clipă. Chiar dacă se mai uitau la articolele vestimentare de pe rafturi sau se opreau să vorbească cu diverse persoane, atât prezentatoarea, cât şi artistul au fost atenţi în permanenţă la cele două fetiţe.

Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au avut şi un moment de fericire, după cea mică, Iris s-a confruntat în ultima perioadă, cu probleme mari de sanătate. Preţ de câteva zile au stat în spital, alături de cea mică, iar astăzi, o celebrează pe Victoria, cu prilejul împlinirii a doi anişori de când s-a născut.

"Prinţesa mea, azi e ziua ta! Acum doi ani aşteptam cu mare nerăbdare să te vedem, să te atingem, să-ţi mirosim mireasma de bebeluş, să te strângem în brate şi să ne uităm la tine ca la o icoană. După doi ani împreună pot să spun că viaţa a început cu adevărat atunci când ai venit la noi. Atâta bucurie cât ne dăruieşti tu, atâta speranţă, fericire... când mă uit la tine îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul lui. Îţi mulţumim că ne-ai ales, draga mamei frumoasă şi deşteaptă. Mami, tati şi suri te iubesc până la cer şi înapoi!", a scris Gabriela Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest