Gabriela Cristea și Tavi Clonda, trei ani de la cununia religioasă

 

Este o zi extrem de importantă pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea, deoarece astăzi se împlinesc 3 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Iată ce mesaj emoționant a postat prezentatoarea TV, în urmă cu puțin timp!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 3 ani de la cununia religioasă. Soțul prezentatoarei TV, Tavi Clonda, i-a cumpărat acesteia un tradafir în culorile curcubeului și, pe deasupra, a cumpărat încă doi trandafiri la fel, pentru fetițele lor.

Tavi Clonda a fost foarte atent la detalii în această zi specială, astfel că și-a surprins frumoasa soție și a împărtășit toate momentele frumoase cu fanii de pe rețelele de socializare. Bineînțeles, mesajele frumoase de la urmăritori nu au încetat să apară, iar majoritatea le-au transmis gânduri de bine.

Alături de fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, Gabriela Cristea a ales să scrie și un mesaj emoționant. Vedeta a scris în postare că astăzi se împlinesc 3 ani de când ea și soțul ei, Tavi Clonda, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

„La mulți ani, soțul meu iubit! Azi se împlinesc 3 ani de la cununia noastră religioasă. Vă las aici câteva din momentele surprinse în escapada noastră romantică din Istanbul, cu momentele noastre speciale din prima ieșire departe de fetele noastre după mai bine de 5 ani”, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare personale.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest