Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, ultimele detalii despre creştinarea micuţei Iris! VIDEO EXCLUSIV

 
+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au pus la punct ultimele detalii ale creştinării mezinei familiei. Invitaţi în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, cei doi au vorbit despre una dintre cele mai aşteptate petreceri ale anului, cât şi despre peripeţiile cu care s-au confruntat pe ultima sută de metri.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost puşi în alertă după ce, în urmă cu câteva zile, aflaţi în vacanţa de familie pe litoralul românesc, Victoria a închiţit apă din mare şi a făcut enterocolită. Iar marţi au mers la spital, de urgenţă, pentru a-i face micuţei, câteva analize.

"A făcut o enterocolită, am fost ieri cu ea la doamna doctor şi e ok... În sensul cât poate să fie de ok. Azi trebuia să dăm analizele, dar nu am avut de la ce, n-a făcut ce trebuia.", a spus Gabriela Cristea la "Agenţia VIP".

Totodată, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda asteaptă cu sufletul la gură evenimentul care va avea loc pe data de 6 septembrie, vineri. Va fi un moment celebrat de peste 100 de invitaţi, atât prieteni apropiaţi, cât şi familia celor doi.

"Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit. (...) Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu... Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele... O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie... dansul botezului, band, o să interesant. O amestecătură frumoasă", au spus Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, în cadrul emisiunii Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest