Gabriela Cristea, transformare radicală, după ce a slăbit enorm! Cum arată prezentatoarea TV acum/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea arată mai bine ca niciodată! Prezentatoarea TV se apropie cu pași repezi de numărul de kilograme dorit, iar ca dovadă stă ultima imagine pe care a publicat-o pe contul său de socializare. Și rezultatul este unul de-a dreptul spectaculos!

Hotărâtă să scape de kilogramele acumulate pe perioada celor două sarcini, Gabriela Cristea a apelat la fel și fel de diete, însă nimic nu părea să dea roade. Asta până când a renunțat să asculte în stânga și în dreapta, după cum ne-a dezvăluit chiar ea în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Gabriela Cristea și-a construit singura o dietă personalizată, potrivită gusturilor și poftelor ei. Astfel că vedeta nu depășește 1000 de calorii pe zi, dar cu toate acestea mănâncă tot ce vrea, fără să se îngrașe.

„Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga. Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii.
Știu exact cum gândesc nutriţioniştii şi cam ce-ţi dau. Ideea este că prefer să îmi măsor singură kilocaloriile şi prefer să mănânc în fiecare zi, ce îmi place. Îmi cunosc cel mai bine propriul corp.”
spunea Gabriela Cristea, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars.

Iată că acum rezultatele sunt mai vizibile ca niciodată, iar în imaginea pe care a postat-o se poate vedea cu ochiul liber că Gabriela Cristea a ajuns aproape de numărul de kilograme care a consacrat-o. După cum era de așteptat, admiratorii vedetei au observat transformarea și au înroșit butonul de inimioare, iar comentariile pozitive au curs valuri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest