Gabriela Cristoiu a visat să fie Kim Kardashian dar s-a trezit într-un coșmar: ”Acum e un lux că pot sta”

 

Vedeta a vrut forme de braziliancă și a făcut implant fesier, iar de 8 ani trăiește un adevărat calvar.

 

Gabriela Cristoiu a avut un vis în 2015: să semene cu Kim Kardashian. Drept urmare a făcut un implant fesier, pentru a avea forme de sud-americancă. Operația nu a avut rezultatul așteptat, venind cu o grămadă de efecte secundare, inclusiv cu dureri insuportabile, după cum a povestit vedeta în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

"Totul a începul în anul 2015, când am hotărât, fără să mă informez, să fac această operație, în anul 2015 nu prea era așa cunoscut acest gen de operație la nivelul fesier. Nu m-am informat, într-adevăr, am zis ok, vreau să fiu Kim Kardashian, aveam așa un vis atunci. Am făcut această operație și de atunci au început problemele. Doi ani de zile nu am putut să stau așa cum mă vedeți acum, nu am putut să stau absolut deloc. Acum este un lux că pot sta. Am dormit pe burtă.", spune Gabriela Cristoiu.

 

Chiar dacă a făcut o nouă operație, durerile au reapărut, iar formele nu au fost cele mult visate. "Am fost în Turcia, am făcut o altă operație. L-am schimbat. După alți doi ani de zile au intervenit alte dureri, nu mai arată nimic cum a fost pus el de la început.", a spus Gabriela Cristoiu.

 

Vedeta trebuie să-și schimbe din nou implanturile fesiere, pe care o privește cu teamă: "Acum trebuie să fac o altă operație. Trebuie schimbat implantul. Am primit o veste proastă. Mi s-a spus că dacă vreau să îl schimb trebuie să scot tot ce am acolo și să rămân așa și abia apoi să îmi pună. (...) Aproximativ 5 000 de euro o intervenție. Banii nu contează, e vorba de sănătate. Îmi este frică de anestezie, de drene."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest