Gabriela Cristoiu, hărțuită de un necunoscut: „Sunt aproximativ 700 de apeluri. Ce să fac altceva?”

 

În exclusivitate la Antena Stars, bruneta a povestit calvarul prin care trece: a strâns 700 de apeluri în 6 luni și, la fel de tare o îngrijorează bilețelele lăsate în parbrizul mașinii.

 

De șase luni încoace, Gabriela Cristoiu este asaltată cu mesaje și apeluri telefonice. Tânăra a povestit în exclusivitate la Antena Stars situația cu care se confruntă. Cum persoana care o apelează de pe număr ascuns nu vorbește niciodată, ci îi pune melodii, ea nu știe încă genul acesteia, dacă e bărbat ori femeie. Nu știe nici măcar dacă este vorba despre fostul ei iubit din Turcia. Bruneta spune însă că se simte hărțuită, având în vedere că apelurile sunt foarte insistente și nu au încetat în ultimele șase luni.

 

„Totul a început în urmă cu aproximativ șase luni. Am primit primul apel cu număr ascuns. am zis că e o glumă, a fost cineva care îmi punea niște melodii. Mi s-a părut foarte curios, pentru că el nu vorbea. Nu am știut dacă este o femeie sau un bărbat. De atunci au trecut șase luni. Eu am în telefon toate probele. Sunt aproximativ 700 de apeluri primite de la un bărbat sau o femeie. Mă simt hărțuită zi și noapte. (...) Cum să-l caut? Cum să-l găsesc?, a spus Gabriela Cristoiu, la Antena Stars.

 

La fel de îngrijorată ca și de apelurile primite cu număr ascuns este Gabriela Cristea de bilețelele pe care le găsește sub ștergătorul mașinii. Pentru că asta înseamnă că necunoscutul care nu-i dă deloc pace îi știe atât mașina, cât și domiciliul. Tânăra nu știe încă modul în care ar trebui să reacționeze. „Data viitoare când o să mă sune, o să-i vorbesc urât. Ce pot să fac altceva?! Să mă mut din țară, să mă mut din blocul în care stau, să-mi schimb numărul?!”, a mai spus Gabriela Cristoiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest