Gabriela Cristoiu, înșelată înainte de nuntă: ”Trebuia să mă duc la altar cu el”

 

Bruneta avea planuri mari, dar le-a anulat după ce a aflat că iubitul a tradus-o cu una dintre prietenele ei.

 

Gabriela Cristoiu nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste. După idila eșuată cu omul de afaceri din Turcia, diva părea să-și fi găsit liniștea în brațele unui alt bărbat. Relația a avansat repede, așa că bruneta a început să-și facă planuri cu respectivul partener, gândindu-se nici mai mult, nici mai puțin decât să se căsătorească și să facă copii.

 

Chiar dacă îl considera bărbatul vieții ei, o simplă scotocire prin mesajele din telefonul acestuia i-a demonstrat Gabrielei că iubitul său ascundea o idilă cu una dintre prietenele ei. Bruneta susține că este acum în depresie după descoperirea făcută în telefonul partenerului. Ea a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum au stat lucrurile pe care le cataloghează drept „cel mai greu moment din viață”.

 

„A fost cel mai greu moment din viața mea, eu sunt un om care nu caută în telefon. Am căutat în telefon și am aflat Am o prietenă de vreo 25 de ani și am aflat că el vorbea cu această prietenă, nu este permis, nu este normal. (...) M-a durut inima, nu există așa ceva niciodată. Am văzut cu ochii mei. Am văzut mesaje în telefonul lui. S-au întâlnit. Sufăr de două zile încontinuu”, a mărturisit Gabriela Cristoiu, pentru Antena Stars.

 

De la planuri de nuntă, vedeta a ajuns să-l elimine complet din viața ei pe iubit: „I-am dat block, am terminat tot. De două zile sunt în depresie, nu mai știu ce să mai fac. Eu cred că este vina doar a lui. El este singurul care este vinovat de toată această situație. Mi-a zis că prietena mea este frumoasă. Trebuia să mă duc la altar cu el, așa că plănuiam să fac copil cu el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest