Gabriela Prisăcariu, gata de externare: ”Mergem acăsică! De abia aștept!”

 

Soția lui Dani Oțil a vorbit despre cel mai frumos moment din viața ei. Proaspăta mămică și bebelușul vor fi externați astăzi.

 

Vineri seară, Dani Oțil a devenit proaspăt tătic. Astăzi își va lua copilul în brațe în propriul cămin. Gabriela Prisăcariu a dezvăluit primele amănunte despre naștere chiar de pe patul de spital.

 

Soția lui Dani Oțil a decis să răspundă câtorva întrebări primite din partea fanilor. Astfel, proaspăta mămică a dezvăluit că ea și băiețelul său vor fi externați în curând. Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory.

 

Proaspăta mămică a spus că nașterea s-a produs vineri seara, chair dacă anunțul a fost făcut a doua zi. De asemenea, vedeta a precizat că a născut prin cezariană, dar a ținut să sublinieze că nu o să dezbată motivele alegerii ei.

 

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai spus Gabriela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest