Gafă de proporţii! Andra, prinsă cu minciuna înainte de marele spectacol 

 

Andra a căzut victima propriei echipe de PR. Cu doar câteva zile înainte de marea provocare - cele trei concerte de la Sala Palatul - , una dintre cele mai apreciate artiste din România este pusă într-o situaţie jenantă.

Conform bazavan.ro, în vâloarea exagerărilor, echipa Andrei a emis un comunicat conform căruia artista a vândut ”peste 15.000 de bilete", numai că surpriză! Capacitatea sălii este de 4060 de locuri, conform Wikipedia, şi, aşa cum se procedează la evenimente de aşa anvergură, nu toate biletele sunt scoase la vânzare. Artiştii obişnuiesc să păstreze câteva sute de bilete pentru prieteni, familie şi invitaţi speciali, lucru pe care, cu siguranţă, l-a făcut şi Andra. 

Matematic, bunul simţ spune că nu au cum să fie mai mult de 12.000 de bilete vândute, conform sursei citate, iar Andra trebuie să facă faţă unei situaţii neplăcute, probabil, fără ştirea ei. Nu ar strica însă ca , în viitor, Andra să fie mai atentă, nu de alta, dar o artista iubită şi apreciată ca ea nu merită să fie pusă într-o astfel de situaţie, iar imaginea ei să fie... umflată şi exagerată. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest