GALERIE FOTO. Primele fotografii cu Laura Cosoi însărcinată

 
+7 click pentru
galerie

Laura Cosoi a devenit mămică pentru prima dată la vârsta de 36 de ani, iar fericirea nici că putea fi mai mare! Chiar dacă a ţinut sarcina ascunsă timp de 12 săptămâni, făcând anunţul la începutul anului 2018, vedeta a postat, ulterior, o serie de imagini cu burtica de graviduţă, pentru admiratorii săi.

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiţă minunată pe care a numit-o Rita! Înainte să afle că este însărcinată, vedeta a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte să devină mămică şi că ar fi foarte încântată să aibă o fetiţă şi iată că rugăciunile i-au fost ascultate!

Chiar dacă a născut-o pe micuţa Rita la o vârstă destul de înaintată, Laura Cosoi poate fi considerată o mămică tânără, datorită tonusului muscular pe care îl are. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că nu consideră vârsta pe care o are să fie un impediment în vreun fel în creşterea fetiţei sale, ci din contră.

De ce nu a vorbit despre sarcină

Motivul pentru care nu şi-a dorit să ofere prea multe detalii despre sarcină, potrivit unui apropiat al vedetei, a fost acela că este superstiţioasă: „Laura vrrea să anunţe oficial doar atunci când va şti că e totul sută la sută bine", a declarat un apropiat al cuplului format din Laura și Cosmin, potrivit click.ro

A serbat un an de când a adus-o pe lume

Timpul a trecut, iar micuţa Rita a împlinit deja un anişor. Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean au serbat ziua fetiţei lor, iar după spusele lor, anul de când o au a fost cel mai frumos şi plin de însemnătate din vieţile lor. Evenimentul a strâns aproape 100 de invitaţi, iar toată lumea s-a distrat pe cinste!

Iar dacă în timpul sarcinii a stat ascunsă de ochii curioşilor, haideţi să vedem acum cum arăta Laura Cosoi gravidţă, în urmă cu mai bine de un an! GALERIE FOTO


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest