Gazi Demirel, vedeta a cărei familie a ajuns sub ruinele din Turcia

 

Gazi Demirel trece printr-o suferință greu de descris. Mai exact, soția nepotului său din partea surorii s-a stins. Femeia avea doar 27 de ani și s-a pus drept scut pentru a-și proteja cei trei copii. Din nefericire, tânăra și-a pierdut viața, iar unuia dintre copii i-a fost amputat piciorul. Este vorba despre un băiețel de aproximativ 5 ani.

„Casele lor au fost dărâmate. Sora mea și familia au fost găsiți sub ruine cu răni. Din păcate, soția unui nepot a fost găsită fără viață, pentru că și-a apărat cei trei copii. I-a pus pe cei trei copii sub ea, ca să-i protejeze, dar din păcate ea a murit, iar unul dintre copii și-a pierdut picioarele.”, a spus Gazi Demirel la Antena Stars.


Acum, după ce familia lui a suferit o teribilă pierdere, Gazi cere ajutorul statului român pentru cetățenii turci rămași fără case și fără posibilitatea de a se întreține în această perioadă.


„Sufletul nostru plânge cu sânge în continuu și am o mare rugăminte la autoritățile române. (...) Oameni buni care conduceți țara mea frumoasă, dacă se poate să mai lăsați să vină aici oamenii turci care au rămas fprp casă și stau pe străzi. E frig acolo, plouă, ninge. Îi lăsăm așa să moară?”, a transmis, plângând, artistul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest