G-Eazy, primul interviu în România, exclusiv pentru Antena Stars! Cum a început cariera sa şi cum a reuşit să atingă culmile succesului VIDEO EXCLUSIV

 
+2 click pentru
galerie

G-Eazy este unul dintre cei mai iubiţi şi admiraţi artişti din întreaga lume! La cel mai tare festivalului al momentului din România, a concertat şi celebrul artist internaţional, care a oferit un interviu în exclusivitate, pentru Antena Stars, în care a vorbit despre cariera sa şi despre cum a reuşit să atingă culmile succesului.

În urmă cu câţiva ani, atunci când era un necunoscut industriei muzicale, G-Eazy a postat un clip pe canalul său de YouTube, în timp ce se afla în Times Square şi le spunea tuturor că va munci atât de mult, până când i se va îndeplini visul de a apărea pe un panou publicitar imens în mijlocul New York-ului.

Acesta a mărturisit că drumul parcurs pentru a-şi atinge ţelul a fost complex şi l-a schimbat în multe privinţe „M-a schimbat în toate felurile. Cred că evoluţia este o parte din călătorie. Cred mult în puterea afirmatiei. Universul este ceea ce facem noi din el, şi eu am fost dintotdeauna un visător. Îmi aduc aminte atunci când eram copil în Times Square pentru prima dată şi îmi imaginam că voi fi acolo sus, lanivelul ăla şi mi-am setat mintea pentru a reuşi.” a declarat G-Eazy, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Pentru mai multe detalii despre viaţa lui G-Eazy, despre carieră şi despre compromisurile pe care a trebuit sa le facă, pentru a ajunge unde este astăzi, daţi play filmuleţului cu interviul oferit, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest