Gemenele de la Indiggo vor să fie celebre cu orice preț! Au luat până și calea credinței pentru faimă!

 

Fetele de la Indiggo nu se lasă și anunță că au dat lovitura în America și asta, după ce s-au lepădat de titulatura de mirese ale lui Dracula și au luat calea credinței.

Gemenele de la Indiggo nu au glumit când au spus ca sunt dispuse să încerce orice pentru a deveni celebre. După ce au încercat cu dansul, teatrul și acrobațiile, iată că tot la marea lor dragoste s-au întors: muzica. Însă nu orice fel de muzică, ci religioasă.

Cele mai recente piese ale gemenelor vorbesc despre credință și Puterea Divină. Fetele sunt convinse că altfel vor reuși să impresioneze publicul și să dea lovitura.

Mai mult decât atât, fetele de la Indiggo au ținut sa menționeze că piesa interpretată de ele „Church of love” nu este o piesă oarecare, ci una specială, cu putere divină. Nu este prima oară când gemenele Indiggo încearcă să se afirme cu asemenea melodii.

În urmă cu o lună, cele două aveau programat un spectacol pe celebrul Broadway, doar că din cauza pandemiei de coronavirus s-a anulat. Afișul show-ului le înfățișau pe Gabriela și Mihaela, pe scenă, îmbrăcate în alb și negru, iar mânecilor rochiilor pe care le poartă seamănă cu aripile unor îngeri.

Pe afiș, gemenele aveau și un mesaj important de transmis: „Arhanghelii Iubirii - Mihaela și Gabriela Modorcea, gemenele Indiggo, vă vor învăța cum să renașteți în această primăvară, să înfloriți. Acesta nu este un spectacol religios, ci o experiență intimă, divină, care îți transformă inima și o umple de veselie veșnică. Vom prezenta cântece, dansuri și poezii originale cu spirit sfânt despre dragostea necondiționată a lui Dumnezeu." 

Ce să mai spunem. Este clar că fetele nu vor să se desprindă de scenă nici în ruptul capului. Și dacă de data aceasta le va ieși sau nu, rămâne de văzut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest