Gemenele Indiggo au intrat în politică! Cum se implică în alegerile din SUA: „Primim scrisori de la ambele partide”

 

Gemenele Indiggo au intrat în politică! Gabriela și Mihaela Modorcea se implică activ artistic în campania electorală dintre Donald Trump și joe Biden, cei doi candidați la președinția SUA!

Gemenele Indiggo sunt stabilite de ani buni peste Ocean, însă norocul nu le-a surâs așa cum se așteptau. Dar pentru că își doresc să fie celebre cu orice preț, Gabriela și Mihaela Modorcea au luat cu asalt America, ba cu dansul, ba cu vocea, ba cu acrobațiile și tot așa. Iată că acum s-au reprofilat, din nou, și s-au implicat activ în politică!

Cele două surori au lansat un mesaj cu privire la perioada alegerilor din America și îi îndeamnă pe politicienii guvernului american să își dea jos „măștile”.

„Sperăm că politicienii vor lua o pauză de la masca-radă și își vor da jos măștile. Este tragi-comic să primim scrisori de la ambele partide care își pasează vina și vor doar să se zdrobească în alegeri. NU mai este timp de așa ceva, trebuie să ne gândim la Statele Unite ale Americii. Masca medicală este temporară, dar adevărul, nemasca, este ceea ce face America măreață, din nou, au transmis gemenele Indiggo.

Mai mult de atât, în căutarea celebrității, cele două au lansat chiar și un scurt metraj intitulat sugestiv „Jos Măștile”, în care îi îndeamnă pe oameni să se conecteze mai mult cu natura.

„Noi susținem purtarea măștii medicale. Dar credem că trebuie să renunțăm la celelalte măști, să ne apropiem de natură”, au mai spus gemenele Indiggo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest