George Buhnici şi-a cerut scuze: "Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără nicio experiență de viață"

 

Ceea ce trebuia să fie un simplu interviu a devenit o lovitură dură de imagine pentru George Buhnici, căci afirmațiile sale despre cum trebuie să arate femeile i-au adus critici aspre din toate părțile, inclusiv de la cele mai cunoscute vedete și personalități. Acum, bloggerul a decis să-și ceară iertare în mod public.

„Aș vrea să vă spun că în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai seroase și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O s-o spun pe șleau: Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură.”, și-a început mesajul George Buhnici.

„Mulți dintre cei care mă cunosc m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost. Nu am această scuză. Eram poate doar puțin euforic, datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de sta mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic. Probabil, din dorința de a șoca și a impresiona audiența - încă mai procesez tot ce se întâmplă - dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fie superficial și lipsit de empatie. Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc, dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.”, a mai spus bloggerul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest