George Burcea a dat lovitura: va juca alături de Catherine Zeta-Jones!

 
+3 click pentru
galerie

Actorul român va apărea în cea mai recentă producție Netflix a regizorului Tim Burton. În ce rol a fost distribuit și ce mesaj inedit a primit de la iubita Viviana Sposub.

Fostul soț al Andreei Bălan a primit o șansă fantastică. El va fi coleg de platou cu renumita Catherine Zeta-Jones. George Burcea a fost ales de către regizorul Tim Burton pentru a jucat în pelicula „Wednesday”,  ce este un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family". Acesta se va filma în totalitate în România și va fi difuzat pe Netflix. George Burcea nu este sigurul român care va apărea în serial. Victor Dorobanțu a fost, de asemenea, pe placul regizorului. Filmările vor avea loc integral în România. Burcea va interpreta rolul majordomului familiei, Lurch, în vreme ce Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing.

După doi ani în care a navigat pe mările și oceanele lumii, George Burcea a renunțat la cariera de marinar pentru a deveni actor. O schimbare bruscă în viața lui, care este însă acum încununată de succes. De altfel, într-un InstaStory în care apare un articol referitor la participarea lui în serialul Wednesday, el a scris: Din acest motiv am renunțat la meseria de marinar și am ales-o pe cea de actor”.

Tot prin intermediul unui InstaStory l-a felicitat pentru reușita lui și iubita Viviana Sposub. Tânăra a redistribuit un articol în care partenerul ei este pus alături de celebra Catherine Zeta-Jones și i-a transmis că este mândră de el. Cei doi s-au împăcat recent. Singura situație în care îmi place ca Burcea să apară lângă o altă femeie. Și ce femeie! Bravo, iubire! Sunt cea mai mândră!”, i-a transmis Viviana actorului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest