George Burcea a recunoscut că traumele din copilărie au dus la divorțul de Andreea Bălan: “Nu sunt mândru că m-am despărțit”

 

George Burcea a recunoscut că printre motivele divorțului de Andreea Bălan s-au numărat și traumele din copilărie cauzate de familia dezbinată în care a crescut. Fostul soț al artistei a vorbit mai deschis ca niciodată despre experiențele prin care a trecut și despre sentimentele care îl încearcă din cauza separării de mama fetițelor sale.

Vestea că George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit la aproape jumătate de an de la nunta grandioasă a picat în showbiz-ul autohton ca o bombă. De atunci, au ieșit la iveală detalii șocante, atât din mariajul celor doi, cât și din copilăria actorului.

La scurt timp după ce a anunțat despărțirea de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan a mărturisit că atitudinea lui George Burcea s-a schimbat dramatic în momentul în care a început să scrie la cartea autobiografică, deschizând astfel cutia Pandorei și confruntându-se cu niște răni nevindecate din trecut.

Lucru pe care George Burcea a preferat să nu îl comenteze... până acum, când a recunoscut că traumele din copilăria și-au pus accentul destul de mult pe modul în care a început să perceapă relația cu Andreea Bălan.

„Da, trecutul familiei mele cu siguranţă m-a afectat, dar acest lucru nu-l ştiam înainte să mă căsătoresc. Nu sunt mândru de faptul că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret.”, a spus George Burcea pentru okmagazine.

Mai mult de atât, George Burcea a ținut să adauge că nu doar detaliile șocante pe care le-a aflat despre familia sa au afectat comportamentul lui față de fosta soție, ci și frustrările care se acumulaseră în timp, din cauza ei.

„Acum sunt bine, iar dacă stăteam în acea relaţie, simţeam că nu fac decât să mă frustrez din ce în ce mai mult. Realizasem că dacă eu aveam starea aia de frustrare şi supărare, le-o transmiteam şi copiilor mei în timp. Deşi cu siguranţă decizia de a divorţa le va afecta inevitabil în viitor, din păcate.”, a mai spus actorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest