George Burcea aruncă noi săgeți în Andreea Bălan: „Le descurcăm pe toate, cât timp renunțăm la orgolii și minciuni”

 

Deși a trecut o bună bucată de timp de când George Burcea și Andreea Bălan au decis să meargă pe drumuri separate, actorul pare că încă nu a iertat dezvăluirile pe care artista le-a făcut din interiorul mariajului, la scurt timp după despărțire.

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan a ocupat primele pagini a tabloidelor luni bune, după ce au început să iasă la iveală, detalii care mai de care mai șocante, din interiorul scurtului mariaj pe care l-au avut.

Comentariile acide și mesajele subtile au fost la ordinea zilei între cei doi, până când Andreea Bălan și-a refăcut viața și s-a afișat cu noul iubit. Deși imediat după ce a aflat din presă că fosta lui soție are un nou partener, George Burcea a avut o reacție ușor ironică, treptat, treptat, cei doi au dispărut din partea conflictuală a lumii mondene și și-au vazut de viață... până acum

George Burcea, noi săgeți în Andreea Bălan

În cadrul unui interviu pentru click.ro, George Burcea a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Bălan actualmente, menționând că nu regretă nimic cu privire la fosta căsnicie. Mai mult de atât, actorul a mărturisit că îi mulțumește fostei soții pentru toate momentele care l-au ajutat în dezvoltarea personală, cât și pentru cele două fetițe minunate.

În încheiere, George Burcea a ținut să precizeze că pe viitor există cale de înțelegere cu Andreea Bălan, numai și numai dacă vor renunța „orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest