George Burcea, detalii despre copilăria chinuită pe care a avut-o: “Eu dădeam cu sapa, iar alții se jucau cu mingea”

 

Imediat după anunțul divorțului de George Burcea, Andreea Bălan spunea că motivul principal al despărțirii de tatăl fetițelor ei este comportamentul schimbător al actorului, cauzat de traumele din copilărie, pe care le-a scos la suprafață pentru a scrie o carte autobiografică. Dacă atunci, George s-a abținut în a oferi detalii despre copilăria chinuită, acum a decis că este momentul să vorbească despre episoadele marcante care i-au condus viața până în punctul ăsta.

George Burcea a crescut într-o familie dezbinată, părinți fiindu-i bunicii pe care a fost nevoit să îi ajute la treburile gospodărești de la o vârstă extrem de fragedă. Deși dădea cu sapa, în timp ce alți copii de vârsta lui se jucau cu mingea, actorul a mărturisit că nu regretă lipsa copilăriei, pentru că experiențele trăite atunci l-au transformat în omul de astăzi.

“Mi-am sacrificat copilăria şi cel mai greu a fost că nu am avut părinţii lângă mine, fapt care a lăsat urme şi probleme pe care acum încerc să mi le rezolv. Eu dădeam cu sapa când alţii se jucau cu mingea. Dar astea m-au făcut să fiu omul care sunt astăzi şi nu regret. Încerc prin ceea ce fac să dau un imbold tuturor copiilor cărora li se repetă mereu că “tu nu poţi”, a spus George Burcea pentru okmagazine.  

Împins de sărăcie, George Burcea a lucrat în extrem de multe domenii pentru a-și câștiga pâinea și în drumul spre obținerea unei poziții financiare bune, și-a descoperit și marea dragoste: marinăria, la care a renunțat după doi ani, din cauza sacrificiilor pe care le presupunea slujba.

“M-a speriat faptul că peste 90% din bărbaţii de pe cargoul pe care lucram erau despărţiţi, iar eu visam să am familia pe care eu nu am avut-o. (...) Mai apoi am fost şofer, salahor pe şantier, am mers la cules de căpşuni, tractorist, am fost barman şi ospătar şi nu mi-a fost niciodată ruşine de ce am făcut.”, a mai spus George Burcea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest