George Burcea, mutat cu Viviana Sposub, dar cu verigheta pe deget? Adevărul despre gestul controversat!

 
+2 click pentru
galerie

George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună și stau în izolare, după ce amândoi au fost infectați cu noul coronavirus. Iar în timp ce vorbeau despre starea de sănătate, urmăritorii celor doi au sesizat că actorul nu a scăpat încă de verigheta de pe deget, care reprezintă un simbol al uniunii cu Andreea Bălan. Care este adevărul din spatele gestului controversat?

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai inedite cupluri din showbiz-ul autohton. Deși încă legat de fosta soție, din cauza procesului de divorț în plină desfășurare, cât și a fetițelor pe care le au împreună, actorul s-a îndrăgostit lulea de asistenta TV, căreia îi face declarații de dragoste încontinuu.

A renunțat sau nu la verigheta de pe deget?

După ce i s-a atras atenția că trebuie să renunțe la verigheta de pe deget, dat fiind că acum este într-o relație cu o altă femeie, George Burcea a postat un story pentru a demonstra că verigheta de la nuntă și inelul pe care îl are acum pe deget, sunt două accesorii complet diferite.

Ba mai mult de atât, imaginea a venit însoțită de mesajul „Verighetă pierdută”, pentru a pune capăt speculațiilor odată pentru totdeauna.    

Ce a spus Viviana Sposub despre controversele din jurul lui George Burcea

”Nu mă deranjează că are doi copii. Sunt două fetițe extraordinare, despre care George mi-a povestit mereu. Oricum, noi pornim de la zero, fiecare are trecutul lui, dar noi trăim prezentul. Mama este fericită pentru că eu sunt fericită. Cu siguranță îl apreciază foarte mult pe George”, a spus fosta prezentatoare de la meteo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest