George Burcea, reacție dură după conflictul de proporții cu Andreea Bălan, din seara de Paște: „Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă”

 

Conflictul dintre George Burcea și Andreea Bălan pare nu se mai termină. După ce blondina a dezvăluit că este jignită de fostul partener de viață, prin intermediul mesajelor private și l-a acuzat pe actor de neimplicare în educația și creșterea celor două fetițe pe care la au împreună, iată că, la scurt timp după, a venit și reacția lui George Burcea.

În stilul caracteristic, actorul a publicat un mesaj kilometric pe contul său de socializare în care și-a exprimat punctul de vedere despre oamenii care îl critică și care nu știu toate amănuntele din relația lui cu Andreea Bălan.

„Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă. Trăim într-o lume în care senzationalul, irefutabilul si exclusivul au întâietate, iar cultura, arta si mai ales omenia, sunt impinse usor, dar sigur, in mocirlă. O lume în care indiferent de ce decizie ei intr-un punct al vietii, cei din jur te vor critica. O lume în care daca esti persoană publică trebuie să primesti cu brațele deschise înjurături, critici și mai ales sfaturi de care nu ai nevoie”, a scris George Burcea, vorbind despre cum se desfășoară viața lui din momentul în care el și Andreea Bălan au decis să meargă pe drumuri separate.

Mai mult de atât, George Burcea a mărturisit că se simte agasat și detestă faptul că mas-media defăimează persoanele publice și denaturează adevărul: „o lume în care respectul față de cel de lângă noi a disparut în aceeași mocirlă, iar respectul pentru artiști s-a transformat într-un tras continuu de șireturi, într-o defăimare din partea presei și într-o batjocoră din partea oamenilor care conduc cultura. O lume în care daca iesi să te aperi, esti umilit, iar dacă nu ieși, esti laș”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest