George Burcea și Viviana Sposub și-au asumat relația amoroasă! Culisele poveștii de iubire dintre ei!

 

George Burcea și Viviana Sposub nu se mai feresc! Cei doi formează oficial un cuplu și și-au asumat povestea de dragoste! Relația amoroasă care a început în cadrul unei emisiuni TV a continuat și dincolo de lumina reflectoarelor, iar ultimele imagini publicate de cei doi pe conturile de socializare, stau drept mărturie.

Dacă înainte George Burcea era prezent pe primele pagini ale tabloidelor, din cauza războiului pe care îl poartă cu Andreea Bălan, după despărțirea controversată, acum este prezent grație poveștii de dragoste pe care o are cu Viviana Sposub.

Culisele poveștii de iubire dintre George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și fosta asistentă TV, Viviana Sposub, s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni TV. Cei doi s-au apropiat atât de mult, întât fostul soț al Andreei Bălan a decis că este momentul să își refacă viața amoroasă, alături de o femeie pe care o consideră potrivită pentru el.

Relația lor a continuat și în afara show-ului TV, drept dovadă stând imaginile pe care aceștia le-au publicat pe conturile lor de socializare. George a postat o fotografie în timp ce se săruta pasional cu noua iubită, semn că este mai îndrăgostit ca niciodată.  

Mai mult de atât, Viviana Sposub a postat pe pagina ei de instagram o imagine cu niște chifteluțe gătite de George Burcea, pe care le-a devorat din plin.

”Am mâncat aceste pârjoluțe făcute de un moldovean adevărat”, a scris asistenta TV pe contul său de socializare, după ce George Burcea a stat în bucătărie!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest